höfke_logo

`t Höfke is een speelboerderij die gelegen is in Bentelo.

Kinderspeelboerderij ’t hofke heeft atracties voor klein en groot. Buiten is er een grote speeltuin die helemaal omheind is. Er staan o.a. trampolines, glijbanen, skelters, een vogelnest schommel, zeskantschommel, een drakenglijbaan , een wip-wap, zandbak, voetbalveldje enz.. Ook zijn er buiten een aantal boerderijdieren om te bekijken. Wel hebben we uit VOORZORG onze geiten elders ondergebracht!!! Binnen is er ook een speelruimte met o.a. een luchtkussen, bouwhoek, klim- en klautertoestel, ballenbad, tafelvoetbal, airhockey, sjoelen en een discohoek. Er zijn binnen en buiten gezellige zitjes waar allerlei versnaperingen te verkrijgen zijn. ( het is niet toegestaan eigen eten en drinken bij ons te nuttigen) Voor personen met een glutenvrij dieet is er een aparte friteuse en hebben we naast patat ook een snack. Schoolreisjes:
Voor schoolreisjes gelden andere openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 15.30 (op afspraak).

Kinderspeelboerderij ’t hofke heeft atracties voor klein en groot. Buiten is er een grote speeltuin die helemaal omheind is. Er staan o.a. trampolines, glijbanen, skelters, een vogelnest schommel, zeskantschommel, een drakenglijbaan , een wip-wap, zandbak, voetbalveldje enz.. Ook zijn er buiten een aantal boerderijdieren om te bekijken.
Binnen is er ook een speelruimte met o.a. een luchtkussen, bouwhoek, klim- en klautertoestel, ballenbad, tafelvoetbal, airhockey, sjoelen en een discohoek. Er zijn binnen en buiten gezellige zitjes waar allerlei versnaperingen te verkrijgen zijn. Voor personen met een glutenvrij dieet is er een aparte friteuse en er is ook patat en een snack.

Voor meer informatie over de prijzen van  `t Höfke klik HIER

Voor het  boeken van tickets klik HIER

.V

BABA-reizen brengt u hier graag naar toe per luxe touringcar!
Vul het aanvraagformulier in of bel ons op 06-51052341 en wij doen u een passende offerte.

Jan_klaassen1   Höfke_3  Höfke_2