De prijs van busvervoer is afhankelijk van het aantal personen dat vervoerd moet worden, het aantal kilometers dat de bus moet rijden en het aantal uren dat de chauffeur moet werken.
Dat is voor elke reis anders en dus altijd maatwerk. Om u toch een idee te geven van de kosten en vergelijking tussen de diverse bestemmingen mogelijk te maken staat bij elke schoolreis de “standaardprijs” vermeld.

Dit is de prijs voor een 50 persoons bus die om 8:45 uur bij een school in Enschede vertrekt en daar om 16:00 uur weer terug is.

Als uw situatie anders is (bijv. meer personen, andere tijden of een andere vertrekplaats) kan de prijs afwijken van de standaardprijs. Als u het aanvraagformulier invult ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte die op uw wensen is toegesneden.

Op deze site vindt u een aantal mogelijke bestemmingen voor schoolreizen. Als de door u gewenste bestemming er niet bij staat betekent dat niet dat we u daar niet naar toe kunnen brengen. Elke bestemming is voor ons bespreekbaar!
Vul het aanvraagformulier in of bel ons op 053-4345652 en wij doen u een passende offerte voor de bestemming van uw keuze.

flierefluiter11      giga11