megapretlogo
Megapret bestaat uit 3 delen:

Binnenpret is de ruim 1500 m2 grote indoor speeltuin, waar ieder kind zijn ei kwijt kan. Over het gehele speelparadijs zijn allerlei speeltoestellen te vinden. Van een groot klim- en klautertoestel tot een rodelbaan, verschillende ballenbakken en een blokkenhoek voor de wat jongere kinderen; voor ieder kind is er wel wat te vinden in de gezelligste indoor speeltuin van Gelderland.

Buitenpret is onze ruim 20.000 m2 grote buitenspeeltuin, waar uw kinderen zich op de meest fantastische toestellen uit kunnen leven. Ze doen hun eerste rijervaring op in het verkeersparkje en maken gebruik van de talloze speeltoestellen van ons kinderpretpark. Ook de ouders/begeleiders hoeven zich niet te vervelen, want er is van alles te beleven.

Waterpret (Waterspeeltuin)
In de zomerdagen zijn zowel u als uw kinderen op zoek naar een stukje verkoeling na gebruik te hebben gemaakt van de speeltuin. De waterspeeltuin Waterpret is een aflopende vloer, voorzien van ruim 25 water spuitende fonteinen en kanonnen. Dit maakt Waterpret het grootste spraypark van Nederland. Deze unieke attractie is toegevoegd aan ons kinderspeelparadijs, wat het extra geschikt maakt voor de warme zomerdagen. Het water loopt daarbij automatisch weg van de vloer, waardoor uw kinderen geen zwemdiploma nodig hebben.

waterpret
Megapret biedt een Schoolreisjes Arrangement:

Alleen entree kost € 6,50* p.p. Het arrangement bestaat uit: onbeperkt ranja drinken, patat met mayo, twee minisnacks en een ijsje. Dit arrangement kost € 9,75* per kind. Begeleiders betalen € 6,50*. Het is niet mogelijk eten en drinken mee te nemen, maar voor fruit wordt een uitzondering gemaakt.
* prijzen 2018, prijswijzigingen door Megapret voorbehouden

buitenpret
BABA-reizen brengt u hier graag naar toe per luxe touringcar!
Vul het aanvraagformulier in of bel ons op 06-51052341 en wij doen u een passende offerte.