`t  Strubbert heet voortaan “De Kleine Carrousel”

“De Kleine Carrousel”is landelijk gelegen in de buurt van Laren (gelderland).

De kinderboerderij is 4,5 hectaren groot en heeft een gezellige stal en verschillende weiden met ca. 160 boerderijdieren, zoals geiten (7 rassen), schapen (10 rassen), koeien, pony’s, varkens, ezels, konijnen, kangoeroes, cavia’s, poesjes, kippen, pauwen, eenden, fazanten en ander pluimvee.
Naast het bekijken van de dieren kan je ook dieren aanraken in de knuffelweide en knuffelhoek. Regelmatig is de mogelijkheid er om ezeltje- of pony te rijden.

Uitdagende speelmogelijkheden zorgen ervoor dat je er aleen op uit kunt trekken of gezellig met een groep bezig kunt zijn.

Er is heel wat te doen. Een speelweide met oa.: een klimtractor, schommels, zweefdraaimolen,balspelen, planken bouwhoek, springkussen, familieschommel e.d.
En wat nog meer? Doolhof, traptractortjes, tafeltennis, trapskelter, puzzeltocht over de boerderij, kikkerglijbaan, “Ot en Sien plein”, wilgenhutten, reuzenballenbak, reuzenblokken, enz.

U kunt gebruik maken van een tent op het speelveld, grasdakschuur en/of de deel. Ook bij minder mooi weer zijn er vele mogelijkheden.

Er is een speurtocht gemaakt speciaal voor schoolreisjes. De bedoeling van deze “klompenzoektocht” is dat de kinderen onder begeleiding het terrein verkennen, zodat ze de dieren, de diverse speelmogelijkheden en de w.c. ’s weten te vinden. Tevens leren ze spelenderwijs de regeltjes van onze kinderboerderij die belangrijk zijn voor de kinderen en voor onze dieren.
Als u met meer dan 100 kinderen komt is de boerderij voor u alleen. Dit om het overzichtelijk en dus ook veilig te houden.

Voor meer informatie over de prijzen van De Kleine Carrousel klik HIER

Voor het  boeken van tickets klik HIER

BABA-reizen brengt u hier graag naar toe per luxe touringcar!
Vul het aanvraagformulier in of bel ons op 06-51052341 en wij doen u een passende offerte.

.strubbert4     strubbert2     strubbert1