Let op! Dit is slechts een weergave van een e-mail van het Drents Museum aan mensen die een entree-ticket hebben gekocht voor 13 januari 2022. BABA-reizen is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze mail.

Helaas moeten we vanaf morgen zondag 19 december onze deuren weer sluiten, in ieder geval tot en met 14 januari. Omdat je een ticket gekocht hebt om binnenkort het Drents Museum te bezoeken, informeren we je in deze e-mail over de manieren hoe hiermee om te gaan.
A. KIES EEN NIEUWE DATUM 
We stellen het zeer op prijs als je het ticket behoudt en dit op een ander moment gaat gebruiken. We hopen op 15 januari 2022 onze deuren weer te mogen openen. Wanneer we dat zeker weten, sturen we je opnieuw een e-mail. Je kunt dan je ticket omboeken naar een andere datum.
B. DONEER JE AANKOOPBEDRAG
Wil je het ticket niet omboeken naar een andere datum? Dan kun je overwegen om je aankoopbedrag aan ons te doneren. Dat is voor ons een grote steun in de rug. De afgelopen periode is het Drents Museum vanwege corona veel bezoekers misgelopen en daarmee ook de bijbehorende inkomsten. Om dit te doen, stuur je ons via onderstaande button een bericht. Bij voorbaat dank!
DONEER JE TICKET
C. GRATIS TICKET? BOEK OPNIEUW
Wanneer je niet hebt hoeven betalen voor je ticket, hoef je geen actie te ondernemen. Zodra we onze deuren weer mogen openen, ontvang je informatie over het bestellen van nieuwe tickets.

D. RESTITUTIE
Als je niet kiest voor bovenstaande opties, maar graag restitutie wilt van het betaalde bedrag, dan verzoeken wij je om ons dat te laten weten. Dit kan door een e-mail te sturen naar tickets@drentsmuseum.nl.
Als museum lopen wij nu veel inkomsten mis. Wil jij ons steunen? Iedere bijdrage is zeer welkom!

DONEREN
OVERIGE VRAGEN
Heb je vragen die in deze e-mail nog niet beantwoord worden? Neem dan gerust contact met ons op via tickets@drentsmuseum.nl, dan helpen we je verder.We hopen op 15 januari onze deuren weer te kunnen openen om je te verwelkomen. Troost, hoop en schoonheid kunnen we jammer genoeg weer even niet bieden. Maar om met de woorden van Frida Kahlo te spreken: ’Aan het eind van de dag kunnen we meer aan dan we dachten.’ We houden ons daaraan vast en hopen jullie na de lockdown weer te kunnen begroeten.