We waren er al bang voor:
Zal je zien dat juist in dit corona-jaar de sloten en meren dichtvriezen en we vanwege de beperkingen geen reisjes naar het ijs kunnen organiseren. 
En inderdaad: we zouden graag een schaatsreisje organiseren, maar vinden het met de huidige Corona-maatregelen niet verstandig om een groep mensen bij elkaar te brengen in een touringcar.
We raden daarom iedereen aan om dit keer individueel naar schaatsgebieden te reizen en wensen iedereen daarbij veel schaatsplezier.
Blijf gezond, zak niet door het ijs en tot volgend seizoen (ijs en weder en corona dienende……)

Als er natuurijs ligt trekt de BABA-bus er weer op uit! Deze dagtrips worden altijd ad hoc georganiseerd, dus hou deze site in de gaten voor het laatste nieuws. Onze vorige reisjes waren op zondag 20 januari 2013 en vrijdag 25 januari 2013. Dat waren twee zeer geslaagde tochten naar Giethoorn en de Wieden” . (voor een video-impressie: 20-1-2013 en 25-1-2013)

Iedereen die in ons mailbestand zit wordt op de hoogte gehouden als we weer gaan. Als je nog niet in ons mailbestand zit en wel geïnformeerd wilt worden, stuur ons dan een mailtje met je gegevens onder vermelding van “dagje schaatsen”.

LET OP: Het schaatsen gebeurt altijd op eigen risico!! Het feit dat de BABA-bus rijdt zegt niets over de kwaliteit of de betrouwbaarheid van het ijs. De beslissing of je het ijs op stapt is dus altijd je eigen beslissing!

Kijk voor meer info over schaatsen op:
Schaatsen.nl, sneeuwbuienradar, natuurijs.ekkel.com, dearend.nl of knsb.nl .