dream3         dream1
Om de Amerikaanse droom te beleven, hoeft u geen oceaan meer over te steken: het Drents Museum en de Kunsthalle Emden hebben de handen ineen geslagen voor de internationale dubbeltentoonstelling The American Dream. In Assen (Nederland) en Emden (Duitsland) is gelijktijdig een spectaculair overzicht te zien van Amerikaans realisme van 1945 tot heden. Topkunstenaars als Edward Hopper, Andy Warhol, Roy Lichtenstein en Chuck Close voeren u mee langs de kunst, cultuur en geschiedenis van het naoorlogse Amerika. De tentoonstelling is een primeur: nooit eerder werd in Europa zo’n uitgebreid overzicht getoond van het Amerikaanse realisme.

dream2
Na de succesvolle reis naar Assen (die op 1 maart had plaatsgevonden) organiseerde BABA-reizen op donderdag 8 maart 2018 een busreis naar de Kunsthalle in Emden waar de Amerikaanse kunst uit de periode van 1965 tot heden aan bod kwam.

69.21     dream5Opstapmogelijkheden waren:
08.45 uur BABA-reizen, Deurningerstraat 370, Enschede (volop gratis parkeergelegenheid!)
08.50 uur achterzijde NS-station Enschede, Molenstraat tegenover `t Bölke
09.05 uur Rabo Theater Hengelo

Iedereennwas ruim op tijd bij de opstapplek aanwezig, want de bus wachtte niet op laatkomers en u had geen recht op restitutie van de reissom of gedeelte daarvan als u te laat was.

We kwamen tegen 11.20 uur aan bij het museum en vertrokken daar weer om 15.30 uur. Iedereen had dus genoeg gelegenheid om de expositie te bezoeken en ergens de lunch te gebruiken.
De reis kostte  € 21,- per persoon. Koffie en thee in de bus waren gratis. Entree en lunch waren voor eigen rekening. Uw museumjaarkaart was helaas niet geldig in Emden.

Betaling van de reissom van € 21,- kon door storting/overmaking op bankrekening:

NL10 TRIO 0198 3439 06, t.n.v. BABA-reizen, Deurningerstraat 370, 7522 CP Enschede
o.v.v. de naam van de deelnemer en “American Dream Emden”.

Als uw inschrijfformulier was ontvangen stuurden wij u een bevestiging met het wachtwoord voor de passagierslijst en plaatsten wij u op de voorlopige lijst. Na ontvangst van uw betaling verhuisde uw naam naar de definitieve passagierslijst.  U kon dus zelf controleren of uw betaling door ons was ontvangen.