dream3         dream1
Om de Amerikaanse droom te beleven, hoeft u geen oceaan meer over te steken: het Drents Museum en de Kunsthalle Emden hebben de handen ineen geslagen voor de internationale dubbeltentoonstelling The American Dream. In Assen (Nederland) en Emden (Duitsland) is gelijktijdig een spectaculair overzicht te zien van Amerikaans realisme van 1945 tot heden. Topkunstenaars als Edward Hopper, Andy Warhol, Roy Lichtenstein en Chuck Close voeren u mee langs de kunst, cultuur en geschiedenis van het naoorlogse Amerika. De tentoonstelling is een primeur: nooit eerder werd in Europa zo’n uitgebreid overzicht getoond van het Amerikaanse realisme.

dream2
BABA-reizen organiseert op donderdag 1 maart 2018 een busreis naar het Drents Museum in Assen waar de expositie is gewijd aan de periode 1945 tot 1965.

Als dit bezoek smaakt naar meer kunt u een week later (op 8 maart 2018) mee op de excursie naar de Kunsthalle in Emden waar de periode van 1965 tot heden aan bod komt.

69.21     dream5Opstapmogelijkheden:
08.45 uur BABA-reizen, Deurningerstraat 370, Enschede (volop gratis parkeergelegenheid!)
08.50 uur achterzijde NS-station Enschede, Molenstraat tegenover `t Bölke
09.05 uur Rabo Theater Hengelo

Zorg dat u ruim op tijd bij de opstapplek aanwezig bent, want de bus wacht niet op laatkomers en u hebt geen recht op restitutie van de reissom of gedeelte daarvan als u te laat bent.

Voor beide reizen geldt: We komen tegen 11.00 uur aan bij het museum en vertrekken daar weer om 15.00 uur. U hebt dus genoeg gelegenheid om de expositie te bezoeken en ergens de lunch te gebruiken.
Beide reizen kosten € 21,- per persoon. Koffie en thee in de bus zijn gratis. Entree en lunch zijn voor eigen rekening.
Tip: vergeet uw museumjaarkaart niet als u naar Assen gaat (helaas niet geldig in Emden).

Het minimum aantal deelnemers van 25 is inmiddels gehaald, dus beide reizen gaan zeker door!
Op beide reizen is nog plaats, dus u kunt zich nog aanmelden.

U kunt zich HIER aanmelden voor Assen op 1 maart 2018
U kunt zich HIER aanmelden voor Emden op 8 maart 2018

Betaling van de reissom van € 21,- kan door storting/overmaking op bankrekening:
NL10 TRIO 0198 3439 06, t.n.v. BABA-reizen, Deurningerstraat 370, 7522 CP Enschede
o.v.v. de naam van de deelnemer en “American Dream Assen” of “American Dream Emden”.

Als uw inschrijfformulier is ontvangen sturen wij u een bevestiging met het wachtwoord voor de passagierslijst en plaatsen wij u op de voorlopige lijst. Na ontvangst van uw betaling verhuist uw naam naar de definitieve passagierslijst.  U kunt dus zelf controleren of uw betaling door ons is ontvangen.